Usuaris registrats:
Accedir-hi

-Seccions

-Arxius mensuals

-Darreres entrades

-Subscriure

«La botiga s’ha de renovar sencera en 2 o 3 dies com a màxim»

El nou establiment BonÀrea de Vic, al passeig de la Generalitat, ja s’ha consolidat dins del barri del Remei. Han passat ja 2 anys des que el Joan va obrir la segona botiga la capital de la comarca i diu que els divendres i dissabtes és quan ha de fer anar les tres caixes que té la botiga perquè s’omple de gent que hi va a fer la compra de la setmana.

image

VIC | Carles Tudela.- El Joan és el responsable de les 2 botigues de Vic BonÀrea, una es troba al carrer Arquebisbe Morgades, aquesta està a punt de celebrar el seu desè aniversari i segons diu el Joan és: «gràcies a que la gent ha sabut percebre la qualitat dels nostres productes que tot i ser d’una empresa gran són tractats com si fossin d’una botiga petita de barri d’aquelles de tota la vida». I el segon establiment va obrir les seves portes ara fa tot just 2 anys i ha estat tot un èxit des del primer dia.

PREUS BAIXOS
«Nosaltres gaudim de preus entre un 30 i un 40 per cent més baixos que la competència, de mitjana». A més a les botigues BonÀrea es poden trobar cada setmana entre 6 i 10 articles d’alimentació en oferta, amb preus que assegura «no es troben en cap altre botiga».

DE TOT
Qualsevol producte d’alimentació fresc o congelat que us pugui venir al cap el podreu trobar sempre a BonÀrea. La botiga del passeig de la Generalitat està estructurada en 8 seccions algunes de les quals són: aus, on hi ha des de pollastres a guatlles, passant per galls d’indi i ànecs; Ous: també de tot tipus; Xarcuteria: és una de les seccions que més productes té, de tot tipus d’embotits, formatges, pizzes, truita de patates o de verdures, pasta fresca i plats pre cuinats que comprenen pollastres a l’ast, conills a l’ast,  picanton, xai «aquí teniu… buah de tot de tot, és ben bé que gairebé tot allò que es necessita a la dieta d’una persona ho tenim».

Posted by . on 10/16 at 02:18 PM
Aquesta entrada de Weblog no permet comentaris.

Article següent: El bosc mediterrani

Article anterior : Aliments biodinàmics (II)

<< Tornar